Tomislav Brajnović Sanatçı Konuşması

K2 Çağdaş Sanat Derneği’nin koordinatörlüğünde yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyet tarafından finanse edilen “Daire Konuk Sanatçı Programı” adlı proje çerçevesinde, Çanakkale, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, İzmir, Mardin, Mersin, Nevşehir ve Sinop olmak üzere Türkiye’nin 9 ilinde konuk sanatçı programları gerçekleştiriliyor. Her ildeki konuk sanatçı programı, belirlenmiş bir sanatçının yürütücülüğünde, açık çağrı sonucunda belirlenen üç sanatçının katılımıyla hayata geçirilmektedir.

İzmir’deki konuk sanatçı programı, 2-9 Şubat 2020 tarihlerinde düzenlenecek olup, programı yürütecek olan Hırvat sanatçı Tomislav Brajnović, program öncesinde bir ön çalışma yapmak ve paydaşlarla tanışmak üzere İzmir’e gelmiştir.

Brajnović’in hem kendi çalışmalarından söz edeceği hem de Şubat’taki Daire İzmir Konuk Sanatçı Programıyla ilgili düşüncelerini aktaracağı konuşmasına katılımınızı dileriz.

Tarih ve Saat:
3 Aralık 2019, 14:30

Yer:
Yaşar Üniversitesi
Y010 Konferans Salonu
Kazımdirik Mahallesi, Selçuk Yaşar Kampüsü, Üniversite Caddesi Ağaçlı Yol No: 37-39, 35100 Bornova İzmir

Etkinliğe katılım ücretsizdir.
Konuşma dili İngilizce olacak ve tercüme hizmeti sağlanmayacaktır.

www.daire.org.tr